Vårt sortiment sträcker sig från den fina fisken till sushitallriken. Vi är den enda svenska leverantören som kan erbjuda färsk fisk från nordliga vatten, importerade exotiska fiskar och dessutom allting en sushirestaurang behöver. Dessutom kompletterar vi detta med ett brett utbud av kött och fågel.

FÄRSK FISK

Den färska fisken ligger oss värmast om hjärtat. Vi har en egen produktion som kan filéa fisken specifikt efter era behov. Utbudet varierar efter säsong, men det mesta går att förbeställa.

BASSORTIMENT

Utöver den färska fisken har vi ett stort bassortiment med fryst fisk, både i filé och portioner/kuber. Även förberedda fiskar, sprödbakade och panerade. I vår kyl hittar ni allt från rökt lax till inlagd sill. Och även om fisk är det vi brinner för så vill vi givetvis kunna erbjuda er ett brett utbud av kött och fågel.

ASIATISKT SORTIMENT

Vi vill kunna erbjuda våra kunder allt för att kunna göra en riktigt god sushi. Förutom vår färska fisk har vi därför ett stort torrlager med noriblad, gari, sushiris, soja, sesamfrön m.m. Ett stort utbud av asiatiska såser och verktyg som Hangiri och risvärmare. Vi har också en frys full med färdiga toppingar, gyoza, goma wakame m.m. Utöver sushiråvaror har vi också asiatiska efterätter som Mochi och drycker som Ramune.

Just nu arbetar vi på en ny app för att ni enklare ska kunna beställa och få en överblick över vårt dagsaktuella sortiment. Till dess att den är klar är du varmt välkommen att kontakta oss för fler detaljer kring vårt sortiment. Vår utesäljare kommer gärna ut för att träffa er. Om det är något vi inte har i lager idag så är vi aldrig främmande för att ta in och testa nya produkter.